Σταθεροποιητής δομής για σαντιγί και semifreddo perfetto -18˚C
search
  • Σταθεροποιητής δομής για σαντιγί και semifreddo perfetto -18˚C

Σταθεροποιητής δομής για σαντιγί και semifreddo perfetto -18˚C

Ένας δομικός και σταθεροποιητικός παράγοντας για τη σαντιγί, ακόμη και σε θερμοκρασία -18. Με το Perfetto – 18 μπορείτε να φτιάξετε υψηλής ποιότητας semifreddo, με εξαιρετικό αποτέλεσμα και γρήγορη παραγωγή. Για χρήση με και χωρίς αυγά, είναι κατάλληλο για χρήση τόσο με χτυπητήρι κρέμας όσο και με πλανητικό μίξερ. Χωρίς πρόσθετο λίπος. Διατίθεται σε συσκευασία 2kgr.

 ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΡΦΕ

Στον κάδο του μίξερ με το σύρμα, χτυπάμε την κρέμα γάλακτος, το perfetto -18˚C και το gg ovo, μέχρι να δέσουν τα υλικά μεταξύ τους. Αφού έχουμε έτοιμο το κιγιέ, ενσωματώνουμε στο αρχικό μας μείγμα και τα ομογενοποιούμε πολύ καλά με μία μαρίζ. Τέλος προσθέτουμε το ποτό, τα καβουρδισμένα αμύγδαλα και κεράσι στεγνό.

  • Για perfetto -18˚C με σοκολάτα, προσθέτουμε 100-120gr κουβερτούρας λιωμένης.

GI-C0216204

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

ean13
8008160006513