Σταθεροποιητής δομής για σαντιγί και semifreddo perfetto -18˚C
search
  • Σταθεροποιητής δομής για σαντιγί και semifreddo perfetto -18˚C

Σταθεροποιητής δομής για σαντιγί και semifreddo perfetto -18˚C

Ένας δομικός και σταθεροποιητικός παράγοντας για τη σαντιγί, ακόμη και σε θερμοκρασία -18. Με το Perfetto – 18 μπορείτε να φτιάξετε υψηλής ποιότητας semifreddo, με εξαιρετικό αποτέλεσμα και γρήγορη παραγωγή. Για χρήση με και χωρίς αυγά, είναι κατάλληλο για χρήση τόσο με χτυπητήρι κρέμας όσο και με πλανητικό μίξερ. Χωρίς πρόσθετο λίπος. Διατίθεται σε συσκευασία 2kgr.

GI-C0216204

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

ean13
8008160006513