Κάντε ΤΩΡΑ σύνδεση-εγγραφή για να έχετε πρόσβαση στις τιμές μας!
Ένας δομικός και σταθεροποιητικός παράγοντας για τη σαντιγί, ακόμη και σε θερμοκρασία -18. Με το Perfetto – 18 μπορείτε να φτιάξετε υψηλής ποιότητας semifreddo, με εξαιρετικό αποτέλεσμα και γρήγορη παραγωγή. Για χρήση με και χωρίς αυγά, είναι κατάλληλο για χρήση τόσο με χτυπητήρι κρέμας όσο και με πλανητικό μίξερ. Χωρίς πρόσθετο λίπος. Διατίθεται σε συσκευασία 2kgr.
ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΡΦΕ
Στον κάδο του μίξερ με το σύρμα, χτυπάμε την κρέμα γάλακτος, το perfetto -18˚C και το gg ovo, μέχρι να δέσουν τα υλικά μεταξύ τους. Αφού έχουμε έτοιμο το κιγιέ, ενσωματώνουμε στο αρχικό μας μείγμα και τα ομογενοποιούμε πολύ καλά με μία μαρίζ. Τέλος προσθέτουμε το ποτό, τα καβουρδισμένα αμύγδαλα και κεράσι στεγνό.