Βάση παγωτού ζεστής μεθόδου complet 100 lcd
search
  • Βάση παγωτού ζεστής μεθόδου complet 100 lcd
  • Βάση παγωτού ζεστής μεθόδου complet 100 lcd

Βάση παγωτού ζεστής μεθόδου complet 100 lcd

Βάση παγωτού ζεστής μεθόδου με 7,5% λιπαρά, σε συσκευασία 2 kgr.

 ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

Τοποθετούμε σε βραστήρα, το γάλα και τη μισή ποσότητα της ζάχαρης ξεκινώντας τη διαδικασία της παστερίωσης. Στη συνέχεια, σε ένα μπωλ ανακατεύουμε την υπόλοιπη ζάχαρη με τη βάση complet 100 lcd, το morbido και τα προσθέτουμε και αυτά στο βραστήρα, σε θερμοκρασία 35° C. Στους 50° C στο κατέβασμα της θερμοκρασίας προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος 35%.

GI-C0047200